zaterdag 22 juni 2013

Spinazie- Tomaat Omelet

Snelle lunch: Omelet met Wilde Spinazie en Tomaat

Geen zin om te koken of op zoek naar een lekkere warme lunch? Maak dan deze gezonde omelet. Ik heb in dit recept geen melk gebruikt (had ik niet in huis), maar daar maak je de omelet iets romiger mee.

Gooi vooral alle groenten die je nog hebt liggen in de pan, dat kan alleen maar verrassende resultaten opleveren! Gebruik natuurlijk alleen biologische eitjes, beter voor de kippetjes en lekkerder.

Bio Eitjes

Dit heb je nodig:

2 bio eieren
1 tomaat, gewassen en in vieren
handjevol verse spinazie, gewassen
andere restjes groente
peper
zout
evt. 2 eetlepels melk of scheutje room
geklaarde boter om in te bakken

Bereiden:

Kluts de eieren in een beslagkom. Voeg nu eventueel melk of room toe en meng stevig door elkaar.
Laat wat boter in een koekenpan smelten en doe de groenten in de pan, laat kort even bakken, tot de spinazie geslonken is. Voeg het eimengsel toe en laat op laag vuur gaar worden. Bestrooi voor het opdienen met wat peper en zout.
Voeg leftover groenten toe (in dit geval courgette), de meeste soorten zijn perfect voor in een omelet!
Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel voor je reactie! ♡