maandag 4 maart 2013

Appel Kokos Crumble





Dit is een gezond hapje, wat je lekker als tussendoortje of dessert kan eten. Het bevat geen boter, suiker of bloem. Mocht je er wat meer sjeu aan willen geven, eet het dan met een bolletje ijs of wat slagroom. Maar wil je het gezond houden, dan is het zo ook lekker en flink vullend!



Dit heb je nodig:

1 appel
1 theelepel kaneel
4 eetlepels kokos geraspt
2 eetlepels havermout
1 eetlepel ahornsiroop
20 ml vloeibare (geur- en smaakloze) kokosolie






Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Snijd de appel in blokjes en doe in een kom, voeg de kaneel en ahornsiroop toe en roer door.

Meng in een schaaltje de kokos en havermout met wat kokosolie.

Schep de appeltjes in ovenvaste schaaltjes, in één grote schaal kan ook en druk goed aan. 
Dek de schaaltjes af met het kokos/ havermout mengsel en plaats ze voor 10 minuten in de oven.




Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel voor je reactie! ♡