donderdag 9 mei 2013

Food & Drinks TIP: Agenda Food Events

Er komen weer een aantal leuke food events aan de komende weken, die je niet wilt missen! Eten en drinken in Amsterdam, 

9 t/m 12 mei   Rollende Keukens @ Westergasfabriek, Amsterdam

Heb je het lange Hemelvaartweekend nog niets te doen? Kom dan naar de Westergasfabriek in Amsterdam. Allemaal mobiele kramen waar je verschillende gerechtjes kunt kopen. Neem een picknickkleed mee en geniet van al het lekkers en de muziek. De toegang is gratis en de keukens zijn dagelijks van 13.00 - 23.00 uur open! 

Eten en drinken in Amsterdam, tijdens de Rollende Keukens

17 mei           Food Revolution Day @ Bar Roest Amsterdam

Dit is een initiatief van Jamie Oliver, om wereldwijd mensen hun kennis betreft voedsel en plezier in koken te vergroten. Op deze vrijdagmiddag kan je naar Roest komen om daar samen met andere te eten. Je neemt zelf een bijgerecht (salade, brood met wat lekkers, borrelhapje, of ander gerecht mee) en deelt dit met anderen. Een BBQ wordt verzorgd en er is ook gedacht ook vega's. Bij de bar kun je drankjes kopen.

1 juni             Viva Las Vega's @ Studio K, Amsterdam

Dit evenement is helemaal gericht op vegetarisch eten, er worden films gedraaid, diverse sprekers, demonstraties en er is een markt met diverse duurzame en vegetarische producten. De toegang is gratis. Er zijn diverse workshops te volgen, hiervoor dien je een kaartje te kopen via de website.
6 t/m 9 juni    Taste of Amsterdam @ Amstelpark, Amsterdam

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar restaurants, food- en wijnleveranciers samen komen. Er zijn verschillende restaurants en chefkoks die een kraam hebben in het Amstelpark. Je kunt betalen met munten. Voor dit evenement moet je een kaartje te kopen.

Taste, culinair genieten van eten en drinken in Amsterdam.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Geniet ervan!
Eat well. Love life.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie! ♡