dinsdag 29 oktober 2013

Witlof met Appeltjes, Gorgonzola en Frambozendressing

Salade met Witlof, Appel, Gorgonzola, Walnoten & Frambozendressing
Smaakvol & Gezond! Deze snelle salade is heerlijk als lunch, maar ook perfect als bijgerecht. Zelf eet ik hem regelmatig 's avonds met een sneetje brood als maaltijdsalade. 

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

2 kropjes witlof, in stukken & gewassen
1/2 rode appel, in stukjes gesneden
aantal stukjes gorgonzola
handje walnoten
1 eetl. frambozenjam
1 eetl. witte wijnazijn
peper en zout

Bereiding:
Verwarm in een steelpannetje de jam tot deze vloeibaar wordt, blijf goed doorroeren en voeg de azijn toe, roer 1 minuutje door en breng op smaak met peper en zout. Hussel de overige ingrediĆ«nten in een kom en giet de dressing erover. 


Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel voor je reactie! ♡