vrijdag 4 oktober 2013

Herfst Hapje: Gebakken Knoflook-Champignons met Tijm


Dat lekker en gezond eten verre van ingewikkeld moet zijn bewijst dit lekkere snackje maar weer. Het enige wat je nodig hebt zijn kastanjechampignons, knoflook, tijm en wat zout.
Heerlijk op toast, bij de borrel of door een salade of pasta!

Tijm
Dit heb je nodig:

150 gram kastanjechampignons, in plakjes gesneden
handje tijmblaadjes
1 knoflook, geperst
eetlepel olijfolie

Bereiden:
Neem een koekenpan en laat hierin de olijfolie warm worden, voeg de knoflook toe en bak deze ongeveer 2 minuten. Schep de champignons en tijm door de knoflook en laat nog ongeveer 5 minuten bakken tot de champignons beginnen te slinken.

Knoflook

Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie! ♡