Wat een weer! Strak blauwe lucht, veel zon en een zacht briesje. Je begrijpt, ik ben erg veel op het strand te vinden deze
dagen. Wanneer het warm
weer is merk ik meteen dat ik geen zin heb om eindeloos in de keuken te staan (logisch)
en eet ik het liefst lichte en frisse gerechten en regelmatig vis.
Deze
garnalencocktail is snel gemaakt en heerlijk als lunch of voorgerecht.
Dit heb je
nodig voor 2 personen:
100 gr Hollandse
garnalen
3 stengels
bleekselderij, gewassen
1 grote
wortel, geraspt
¼ ananas, in
kleine stukjes gesneden
2 eetl. Yoghurt
1 eetl. Mayonaise
sap van 1
limoen
bosje peterselie, fijngehakt
bosje peterselie, fijngehakt
peper en zout
Bereiden
Maak eerst de dressing door de yoghurt, mayo en limoen te mengen en op smaak te brengen met peper en zout.
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes en hussel de geraspte wortel erdoor. Voeg de ananas, garnaaljes en peterselie toe. Roer de dressing erdoor en schep in glaasjes of kommetjes.
Maak eerst de dressing door de yoghurt, mayo en limoen te mengen en op smaak te brengen met peper en zout.
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes en hussel de geraspte wortel erdoor. Voeg de ananas, garnaaljes en peterselie toe. Roer de dressing erdoor en schep in glaasjes of kommetjes.
Eet lekker!
Eat well. Love life.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Dankjewel voor je reactie! ♡