zondag 21 juli 2013

Count Your Blessings ♡

Panzanella bij Paal 69, Zandvoort. Binnenkort verschijnt er op mijn blog meer info over deze leuke strandtent.

 Volop genoten van een aantal heerlijk stranddagen ☼
Sappige watermelon, hiermee maak je deze heerlijke juich

BBQ met de family: gegrilde inktvis, wilde zalm, slibtongetjes en veel meer lekkers.
Deze week was halloumi een verrassende nieuwkomer in mijn keuken. Ik gebruikte het in deze salade.

In Caat haar nieuwe huisje aten we een heerlijke makreelsalade met postelein.
Fantastische avond met Catrien bij Vis aan de Schelde gehad, wat een cadeautje! Chef''s Menu:
Salade van octopus, Heekrugfilet, Dorade, Schol & Oesters op Oosterse wijze. Echte aanrader! Caat, super bedankt! ♡

Geniet ervan!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie! ♡