vrijdag 16 oktober 2015

Herfst 2015...
Het waren drukke weken, erg vol met yoga, yoga en yoga... In de Vondelkerk, een avond georganiseerd door Lululemon. Pfoeh, wat ben ik fan van dit merk. Ik heb gelijk een legging gekocht en die gaat niet meer uit. Het liefst nooit meer...

Tussendoor was ik bij de boekpresentatie van Johan Noorloos, mijn mentor bij de teacher training die ik volg. Zijn nieuwe boek 'Het Nieuwe Yogaboek', is een echte aanrader voor ieder die van yoga houdt. De presentatie vond plaats in De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, diverse sprekers kwamen aan het woord en Krystl en Birgit Schuurman zorgen een aantal prachtige nummers.

In het weekend ben ik lekker naar de markt gegaan met een van m'n besties en trakteerde ik mezelf op twee prachtige bossen bloemen van Menno Kroon, de beste bloemist uit Amsterdam Zuid, ware kunstwerken maakt deze man. Menno Kroon, Cornelis Schuystraat 11, Amsterdam.

In de Pijp ontdekte ik een paar maanden geleden een heel leuk nieuw winkeltje; Kolifleur. Mooie tweedehands kleding, echte mooi, merken als Isabel Marant, American Vintage en APC kom je hier tegen. Daarnaast veel accessoires van 'nieuwe' Nederlandse ontwerpers/labels. Ik loop hier altijd naar buiten met een wishlist vol. Pareltje in de Pijp! Kolifleur, Frans Halsstraat 35. 

In Zandvoord gaf ik bij Daandasana Hot Flow Studio een aantal groepen van de basisschool kinderyoga lessen, fantastische dag, met veel enthousiaste kinderen. Fijn om kinderen dit mee te mogen geven. Woon je in de omgeving van Zandvoort, ga hier dan eens langs, dit is een hele fijne, kleinschalige studio met een betrokken eigenaresse. 
Als ik in Zandvoort ben, moet ik gewoon even het strand op, fijn om weer even terug te zijn.
Daandasana, Thorbeckestraat 5, Zandvoort.

Zonnestralen door de bomen in het Vondelpark, mooi plaatje op een vroege zaterdagochtend.

In mijn buurt heb ik een nieuw lievelings koffietentje gevonden; Berry. Lekkere koffie, thee, taarten en verse sappen. Ik ga hier heel graag zitten om te werken, lessen voor te bereiden of om gewoon lekker op het terras te hangen. Berry, Bilderdijkkade 27, Amsterdam.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie! ♡