zaterdag 21 december 2013

Carpaccio van Rode Bietjes met Geitenkaas


Heel makkelijk & snel gerechtje! Perfect als lunchsalade of als bijgerecht tijdens een feestmaal. Ik gebruik voorgekookte bio bietjes, deze zijn al gaar, dit scheelt dus tijd. Voor het snijden van de bietjes kan je  boterhamzakjes om zijn handen doen (of plastic handschoentjes uiteraard), dit om mega roze handen te voorkomen.

Dit heb je nodig:

3 grote gekookte bietjes, in dunne plakjes gesneden
Paar handjes gemengde salade
Stukje verse geitenkaas
Eetlepel crema di balsamico
2 eetlepels olijfolie 


Bereiding

Neem een ruime kom en meng daarin de salade met olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met een beetje peper en zout.

Verspreid de plakjes biet over de schaal en leg hierop de blaadjes sla. Verdeel de stukjes geitenkaas erover. Klaar = Kees!

Ook erg lekker met pompoen- of pijnboompitjes, die was ik vergeten. Oeps...



Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel voor je reactie! ♡