Heel makkelijk & snel gerechtje! Perfect als lunchsalade of als bijgerecht tijdens een feestmaal. Ik gebruik voorgekookte bio bietjes, deze zijn al gaar, dit scheelt dus tijd. Voor het snijden van de bietjes kan je boterhamzakjes om zijn handen doen (of plastic handschoentjes uiteraard), dit om mega roze handen te voorkomen.
Dit heb je nodig:
3 grote gekookte bietjes, in dunne plakjes gesneden
Paar handjes gemengde salade
Stukje verse geitenkaas
Eetlepel crema di balsamico
2 eetlepels olijfolie
Bereiding
Neem een ruime kom en meng daarin de salade met olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Verspreid de plakjes biet over de schaal en leg hierop de blaadjes sla. Verdeel de stukjes geitenkaas erover. Klaar = Kees!
Ook erg lekker met pompoen- of pijnboompitjes, die was ik vergeten. Oeps...
Eet lekker!
Eat well. Love life. ♡
Eat well. Love life. ♡
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Dankjewel voor je reactie! ♡