maandag 22 april 2013

Chips van Zoete Bataat



Lekker & gezond, deze chips van zoete aardappel!

Dit heb je nodig:

2 middelgrote zoete bataten, gewassen (ongeschild)
3 takjes tijm
3 takjes rozemarijn
1 teen knoflook
scheutje olijfolie
zeezout


Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de bataat met een kaasschaaf in dunne plakken. Wanneer de bataat te breed is, halveer hem dan eerst, zodat je halve maantjes krijgt.

Meng een scheutje olijfolie met een geperst teentje knoflook.

Giet de knoflookolie over de schijfjes chips en leg de schijfjes op bakpapier. Bestrooi met ruim zeezout, verdeel de kruiden op de bakplaat en bak de chips in ongeveer 15 minuten tot ze knapperig zijn. Draai ze halverwege om.




Geniet ervan!

Eat well. Love life. ♡

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie! ♡