tag:blogger.com,1999:blog-5544043520099195965.post7617436738401308326..comments2023-04-09T13:10:39.460+02:00Comments on Martine Hilverda: Wat eten we vandaag? Picknicksalade van Linzen met Raapsteeltjes,
Citroen & GeitenkaasAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09890167999674993038noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5544043520099195965.post-12702940536280532542013-05-20T21:36:23.756+02:002013-05-20T21:36:23.756+02:00Hee lieve Bien,
Leuk dat je hem gemaakt hebt! Met...Hee lieve Bien,<br /><br />Leuk dat je hem gemaakt hebt! Met linzen kan je heel veel kanten op, salades, soepen, vega burgers, etc. Ik vind het een lekker product om mee te koken. Leuk dat je het vaker gaat doen.<br /><br />Bieslook lijkt zeker lekker door de salade. Ik ben ook geen grote fan van rauwe ui, daarom leg ik de ui ringen zodra ik begin met koken, altijd even in een bakje azijn met zout. Hierdoor wordt de ui veel zachter, ook van smaak. Na ongeveer 15 minuten kan je de ui ringen afspoelen en voorzichtig het vocht uitknijpen met je handen. Misschien ook iets voor jou, anders lekker wat bieslook of een fijngesneden bosuitje gebruiken.<br /><br />Lekker bezig Bien! X Martine<br /><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09890167999674993038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5544043520099195965.post-19120873057553661882013-05-20T17:56:47.045+02:002013-05-20T17:56:47.045+02:00He Martine,
lekkere en gezonde salade! Had nog no...He Martine,<br /><br />lekkere en gezonde salade! Had nog nooit zelf iets met linzen gemaakt, maar ga dat zeker vaker doen! Bij dit gerecht de ui (hou ik niet zo van) vervangen voor bieslook, leek mij het best alternatief...?<br /><br />Xx BienBinekenoreply@blogger.com